Ekran Kasma ve Oyundan atma problemi için bazı çözüm önerileri;
1. Yöntem olarak verdiğim videoda ki uygulamaları deneyin.
https://streamable.com/nqjojf - Bu uygulama sonuç vermezse
2. Yöntem olarak Intel yada AMD GPU Driverlarınız yüklü değilse yükleyin veya güncelleyerek deneyin. Bu da sonuç vermezse;
3. Olarak Nvidia ekran kartı kullananlar için;
(Radeon, AMD Ekran kartları kullananlar aşağıda NVIDIA için anlattığım uygulamaların bu ekran kartları için olan anlatımları çoğu kaynakta mevcut. Bu kaynaklardan bakarak 'Yüksek Performans' uygulamasını gerçekleştirin.)
- Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayarak NVIDIA Denetim masasını açın.
- Görüntü ayarlarını önayarlama yap seçeneğine tıklayıp, sağ kısımda açılan bölümden 'Gelişmiş 3D ayarlarını kullan' seçeneğine tıklayıp. Uygula diyin.
- Daha sonra bir alttaki 3D Ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıklayın, sağ kısımda açılan bölümden 'Program Ayarları' sekmesine tıklayın. 'EKLE' seçeneğine basıp OldSchoolKO Clientinizde bulunan KnightOnline.exe'yi seçin. Daha sonra bir aşağıda bulunan grafik işlemci seçeneklerinden 'Yüksek Performanslı NVIDIA işemcisini' seçip Uygula diyin.
- Bu uygulama ekran kasma probleminiz varsa onun içinde bir çözüm olacaktır.
Tüm uygulamaları yaptığınız halde hala oyundan atma problemi yaşıyorsanız en son olarak.
- > Denetim Masası -> Program Ekle ve Kaldır bölümünden. Öncelikli olarak C++ '2005' den başlayarak silip oyuna girin ve test edin. Atma problemi devam ederse sırayla silmeye devam ederek testlerinizi gerçekleştirin. (Bu uygulamaları silmek bilgisayarınıza zarar vermez fakat bazı farklı oyunlara girişlerde problem yaşayabilirsiniz. Windows güncellemelerinizi tekrar yaptığınız taktirde kaldırdığınız bu C++ programları tekrar yüklenecektir.)
Sorun hala devam ediyorsa lütfen Discord sunucumuz üzerinden
MONTANA (Teknik Destek) yöneticimizden yardım isteyin.