Duyuru Download / Client İndirme

OldSchoolKO

OldSchoolKO Administrator
Administrator
19 Ara 2016
286
401
93
Download / Client İndirme
OldSchoolKO client dosyasını güvenli şekilde indirin, kurulumu tamamlayın ve oyuna giriş yapın

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Değerli Oyuncularımız,

Sunucumuza sorunsuz şekilde giriş yapabilmeniz için güncel oyun client dosyaları aşağıda paylaşılmıştır.
Oyuna başlamadan önce client dosyasını indirmeniz, kurulumu tamamlamanız ve patch işleminin eksiksiz bittiğinden emin olmanız gerekmektedir.

Client İndirme Linkleri

◆ Client Linki: İndirmek için Tıklayın
NOT: Güvenliğiniz için client dosyalarını yalnızca resmi forum, resmi web site veya resmi Discord kanallarımız üzerinden indiriniz.

Kurulum Nasıl Yapılır?

1. Yukarıdaki güncel client indirme linklerinden birini kullanarak dosyayı indirin.
2. İndirdiğiniz dosyayı bilgisayarınızda uygun bir klasöre çıkarın.
3. Client klasörü içerisindeki launcher / patcher dosyasını çalıştırın.
4. Güncelleme işleminin tamamen bitmesini bekleyin.
5. Güncelleme tamamlandıktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.

────────────────────────────

Önerilen Kurulum Adımları

◆ Yönetici olarak çalıştırın: Launcher / patcher dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız önerilir.
◆ Klasör yolunu kısa tutun: Client dosyasını masaüstü yerine direkt disk içine kurmanız daha sağlıklı olabilir.
◆ Güncelleme bitmeden oyuna girmeyin: Patch işlemi tamamlanmadan clienti kapatmayın.
◆ Eski client kullanmayın: Hatalı giriş, eksik dosya veya bağlantı sorunları yaşamamak için güncel client kullanmanız gerekmektedir.

Sistem Gereksinimleri

◆ İşletim Sistemi: Windows 10 / Windows 11
◆ Sistem Türü: 64 Bit
◆ Depolama Alanı: Client dosyası için yeterli boş alan
◆ İnternet Bağlantısı: Stabil bağlantı önerilir
◆ Ek Öneri: Güncel ekran kartı ve Windows güncellemeleri oyun performansına katkı sağlayabilir.

Önemli Bilgilendirme

Client dosyalarını resmi kaynaklar dışında farklı kişilerden veya farklı sitelerden indirmeniz önerilmez.
Antivirüs programları bazı oyun dosyalarını yanlış algılayabilir. Bu durumda client klasörünü güvenilir dosya / istisna listesine eklemeniz gerekebilir.
VPN, Proxy veya farklı DNS kullanımı bağlantı sorunlarına neden olabilir. Giriş problemi yaşarsanız bunları kapatıp tekrar deneyiniz.
Eksik dosya, patch hatası veya giriş problemi yaşarsanız clienti yeniden güncellemeyi deneyiniz.
Sorun devam ederse resmi destek kanallarımız üzerinden ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sık Karşılaşılan Sorunlar

◆ Launcher açılmıyor: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
◆ Patch tamamlanmıyor: İnternet bağlantınızı kontrol edip launcherı tekrar açın.
◆ Oyuna girişte hata alıyorum: Clientin güncel olduğundan emin olun.
◆ Bağlantı problemi yaşıyorum: VPN, Proxy veya DNS ayarlarınızı kapatıp tekrar deneyin.
◆ Eksik dosya uyarısı alıyorum: Clienti yeniden çıkarıp patch işlemini tekrar başlatın.

Kısa Özet

◆ Konu adı: Download / Client
◆ Kullanım amacı: Güncel client dosyasını indirip oyuna giriş yapmak
◆ Önerilen sistem: Windows 10 / 11 - 64 Bit
◆ Kurulum önerisi: Launcherı yönetici olarak çalıştırmak
◆ Dikkat edilmesi gereken nokta: Client dosyalarını yalnızca resmi kaynaklardan indiriniz.

Güncel client dosyasını indirin, kurulumu tamamlayın ve OldSchoolKO dünyasındaki yerinizi alın.

Keyifli oyunlar dileriz.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Follow us on Facebook