WeAreHistory Clanı Olarak Buradayız

2017

New Member
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
1
0
1
36
sizin mage kadroyla neler yapabildiğinizi herkes biliyor bakalım meleede nasıl bir tutum sergileyeceksiniz merak ediyorum başarılar :)

VarianWrynn

New Member
Kayıtlı Üye
31 Ara 2016
3
1
3
39
Merhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
P.S.: Sizin TBL'lerin parası da benden hediye ;)

• Like
Tepkiler: Enteresan1453

Programmer

New Member
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
5
1
3
33
Merhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
P.S.: Sizin TBL'lerin parası da benden hediye ;)
Açıkçası oyunun açılışını o kadar çok merakla bekliyorum ki belki baslamayabilirim de ama böyle konuşanları oyun açıldıktan 2 gün sonra buralarda agalrkende bu kadar gülerken girebilecekmiyiz

VarianWrynn

New Member
Kayıtlı Üye
31 Ara 2016
3
1
3
39
"Mitomani" psikolojide kendi yalanına inanma hastalığıdır. iİeri düzeyde bir rahatsızlıktır. Umarım sonunuz oraya gitmez ;)

Rihannastyl

Member
Kayıtlı Üye
31 Ara 2016
41
36
18
Karşıyaka
usko yeni server geldiği için bu serverda oynayamıcaz kötü bir zamanlama oldu başka sefere artık başlıyacak arkadaşlara başarılar

PressOk

New Member
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
4
0
3
44
Peki eyv avukat kardeşim O ZAMAN BÖYLE DALGA GEÇER GİBİ CEVAP VERDİĞİN İÇİN SENIN SEVİYENE İNMİCEM AMA CİDDİ BİRŞEY YAZICAM ,AZICIK ERKEKSEN GEL KOCAELİ / DERİNCE DUMANLA İLETİŞİM KURALIM OK? ..

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Follow us on Facebook